T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / PAMUKKALE - Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Her Sınıf 100 Ağaç Dikiyor

PROJE İÇERİĞİ

CUMHURİYETİN 100. YILINDA HER SINIF 100 AĞAÇ DİKİYOR

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiyemizin iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak ve kalıcı yeşil miras bırakmak amacıyla 81 ilde katılımcı sınıfların yüzer ağaç dikmelerini, böylece hem ağaç dikme sevgisi ve becerisi kazandırmayı hem de ulusal farkındalık yaratmayı hedefleyerek Ankara^dan Sınıf öğretmeni Zübeyde YANAR ve eTwinning Çorum il koordinatörü Yelda KUŞCU KILIÇARSLAN tarafından kurulan ‘’100. YILDA HER SINIF 100 AĞAÇ DİKİYOR’’ eTwinning sosyal sorumluluk projemiz başlamış bulunmaktadır.

Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu 1/D sınıfı öğretmeni ŞERİFE SATILMIŞ liderliğinde öğrenci ve velilerimizle projeye dahil olmaktan dolayı çok mutluyuz.

Türkiye'nin 81 ilinde bulunan katılımcı öğretmenler veya okullar Orman İşletme Müdürlükleriyle işbirliği yaparak fidan ve alan temini üzerinde çalışacaklar. Öğrenciler , veliler ve öğretmenleri rehberliğinde proje kapsamında yüzer fidan dikerek iklim ve su kriziyle ilgili çeşitli çalışmalarla destekleyerek Ekim ayında başlayacak projeyi 31 Aralık'ta tamamlayacaklar.

29 EkımCumhuriyet Bayramı haftasında dikim yapmak için ön hazırlıklarımızı yaparak bu özel ve anlamlı etkinliğe imza atarak eğitimde iyi örnek olabilmeyi hedefliyoruz.

Nice yüzyıllara…

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.10.2023 - Güncelleme: 30.10.2023 09:51 - Görüntülenme: 68
  Beğen | 0  kişi beğendi