e- Güvenlik e-safety

Şbt

e-Güvenlik çalışmalrımız sonucu okulumuz esafetlabel sitesinden bronz etiket aldı öğrencilerimizin ve velilerimizin dijital dünyada da yanında yer alıyor onları siber dünyanın zararlarına karşı uyarrıcı çalışmalarla etkinliklerle politikalarla destekliyoruz. Özverili çalışmalarımız meyvelerini vermeye devam ediyor. Bronz etiketimiz okulumuza hayırlı olsun . Bu güzel çalışmayı tamamlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda  ve  proje  çalışmalarında  öğrencilerimizin güvenli  internet kullanımı,e-guvenlik ve siber zorbalık konularında okulumuz rehberlik servisinin düzenlediği toplantılara katıldık.Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizin  ve uzman konukların verdiği bilgiler ışığında e-güvenlik üzerine bilinçlendirmeye çalıştık.

Ock

Güvenli İnternet Günü'nü her yıl okulumuzda kutluyoruz. Ve öğrencilerimiz tarafından bir bilgilendirme panosu hazırlanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı "Okullarda sosyal medya kullanımı" genelgesine göre öğrencilerin okul saatlerinde telefon veya tablet kullanması yasaktır. Yine aynı genelge doğrultusunda öğretmenler kurulu toplantı tutanaklarına göre; okulumuzdaki hiç kimse izinsiz fotoğraf çekemez ve paylaşamaz. Okul girişinde gerekli görseller asılıdır.

Ock