Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu

0258 2611922
15 Mayıs Mahallesi Kayalık Caddesi Merkez/Denizli
Vizyon
Eleştirel düşünen, yeniliğe açık, değer yargılarına sahip, sorgulayan, motivasyonu yüksek öğrenciler yetiştirip, bu öğrencilerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine, birikimlerini ülkesi ve insanlığın yararına kullanmalarına katkı sağlamayı amaçlamaktayız.
Misyon
Akademik ve sosyal anlamda başarılı ve etkili öğrenciler yetiştirmek, Değerlere bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmek. Ortak amaç duygusu oluşturarak öğrenci, veli ve öğretmeni aynı paydada buluşturan bir sistem kurgulamak. İnsana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamak. Atatürk İlkeleri, Demokratik ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, estetik beğenileri gelişmiş, idealist ve üretken, teknolojiyle barışık, yararlı hobileri olan, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, mutlu ve özgür öğrenciler geliştirmektir.
Başarılar
Halkoyunları ilçe 1. Akıl Oyunları İl 1. Tekvando Minikler il 1. Sırt üstü yüzme il 3. 50 mt kurbağalama il 3. Serbest stil yüzme il 5. Judo il 2. Judo il 3.
Dolmuş ve otobüs güzergahında
Özel servis var
Topraklık Mahallesi Kayalık Caddesi No:79 Pamukkale DENİZLİ
İl merkezinde
Tekvando kursu, cimnastik, Resim, Akıl ve zeka oyunları kursları
eTwinning veli okuyor erasmus k1,k2 Dilimizin Zenginlikleri, ÇEDES
Okulumuzda 14:40-17:00 arası Öğrenci kulüpleri vardır.